Η πρώτη δήλωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά την είδηση του χωρισμού του από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η πρώτη δήλωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά την είδηση του χωρισμού του από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από δύο χρόνια γάμου.

Οι δύο τους, εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε διάσταση και η είδηση έσκασε σαν “βόμβα” το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και έμοιαζαν αγαπημένοι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε την πρώτη της δήλωση στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Νίκο Γεωργιάδη και τόνισε πως πλέον μένει σε άλλο σπίτι μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο για το μέλλον του γάμου τους.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία…απλά είχαμε κάποια θέματα τα οποία μας έκαναν να πάρουμε τον χρόνο μας και να σκεφτούμε. Είμαστε απλά σε διάσταση, κάναμε ένα break για να δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο.

Μένω σε δικό μου σπίτι μέχρι να περάσει ο καιρός και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο επειδή η απόσταση σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις πόσο πραγματικά θέλεις τον άνθρωπό σου στη ζωή σου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.