Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου μετά τον τελικό του MasterChef

Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου μετά τον τελικό του MasterChef

O τέταρτος κύκλος του MasterChef έφτασε στο τέλος του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει πως μεγάλος νικητής είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Μετά τον μεγάλο τελικό o φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση, στην οποία ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, όλους όσους τον στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κοσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες! Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου και τους φιλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για όλη την στήριξή τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια, αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περάσει αυτό το καιρό! Stay tuned… Something BIG is coming!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σταυρής Γεωργίου.