Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη.

Ο ηθοποιός με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

“Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.

Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.”, έγραψε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του που κοινοποίησε.