Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχαμε στο GNTM, καθώς τα top models κλήθηκαν να… αποδράσουν εκτός Αθηνών με αποτέλεσμα να έχουν από νωρίς το πρωί ετοιμασίες, βαλίτσες και απορίες.

Η επαγγελματική τους εκδρομή στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας όπου και τοποθετήθηκε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης του reality, με τίτλο “We love Greece”.

Μάλιστα, στη φωτογράφιση δυσκολεύτηκαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ με τους δυο τους να έχουν βρεθεί σε μειονεκτική θέση, καθώς οι φωτογραφίες τους ήταν οι χειρότερες.

Το μοντέλο που δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με τους κριτές, ήταν τελικά η Ρασέλ, η οποία αποχώρησε από το GNTM.

Η Ρασέλ, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».