Η πρώτη ανάρτηση Σταύρου Βαρθαλίτη και το μακροσκελές κείμενο μετά τη νίκη του στον τελικό του MasterChef

Η πρώτη ανάρτηση Σταύρου Βαρθαλίτη και το μακροσκελές κείμενο μετά τη νίκη του στον τελικό του MasterChef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να αναδειχτεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef, καθώς στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής κέρδισε τον τίτλο και τις 50.000€.

Ο 24χρονος μάγειρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας …σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ηρώα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !!

Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα “Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης” ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους … μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe – Stay positive – Stay active», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τη νίκη του στο MasterChef.