Η πρώην σύντροφος του George Floyd: “Δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει”

Η πρώην σύντροφος του George Floyd: "Δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει"

Συγκλόνισε η πρώην σύντροφος του George Floyd, ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Με δάκρυα στα μάτια και την εξάχρονη κόρη της αγκαλιά, η Ρόξι Ουάσινγκτον ράγισε καρδιές με την ομιλία της.

Όπως είπε η ίδια για τον Floyd: «Δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει, να παίρνει πτυχίο από το πανεπιστήμιο. Δεν θα έχει την ευκαιρία να την συνοδεύσει στον γάμο της. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της δεν τον έχει πια».

Η Ρόξι Ουάσινγκτον τόνισε επίσης ότι ο George Floyd λάτρευε την 6χρονη κόρη του, Τζιάνα και πήγε στην Μινεσότα από το Χιούστον για να βρει μια καλύτερη δουλειά ως οδηγός φορτηγού.

«Μετακόμισε στην Μινεάπολη για να προσφέρει στην οικογένειά του, για να γίνει καλύτερος πατέρας. Όταν μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι θα φύγει, μου είπε ότι γι’ αυτό το έκανε. Πήγε για να γίνει οδηγός φορτηγών. Είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Είμαι εδώ για το παιδί μου και για τον Τζορτζ, γιατί θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Γιατί ήταν καλός και η Τζιάνα είναι η απόδειξη γι’ αυτό. Μας φρόντιζε. Μας εξασφάλιζε τα απαραίτητα. Ήταν ένας καλός σύντροφος και πατέρας» είπε η πρώην σύντροφος του George Floyd στην ομιλία της έξω από το δημαρχείο της Μινεάπολις, της πόλης στην οποία δολοφονήθηκε ο 46χρονος Αφροαμερικανός.