Η πρόταση του Χρανιώτης στον Αγγελόπουλος

Η πρόταση του Χρανιώτης στον Αγγελόπουλος

Το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τους παίκτες του Survivor, πόσο μάλλον τον άνθρωπο που ανέδειξε νικητή, το Γιώργο Αγγελόπουλο. Το μεσημέρι της Δευτέρας μαζί του στο Πανόραμα βρέθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης και μοιράστηκαν πολλές πληροφορίες από το παιχνίδι επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη τους μετέφερε μία ερώτηση του κοινού λέγοντας: «Με ρωτάνε αν θα κάνετε μαζί τηλεόραση και αν θα κάνετε κάτι το Σεπτέμβριο!». Ο Ντάνος αρχικά γέλασε χωρίς να κάνει γνωστά όποια σχέδια πιθανώς είχε.

Από τη μεριά του ο ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζω αξίζει τον κόπο να κάνει σινεμά… Υπάρχει ένα slang στην κινηματογραφική γλώσσα που λέμε ότι αυτός “γράφει”. Είναι κινηματογραφική μούρη και αξίζει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να καταγραφεί… Κάποια στιγμή θα του πω μία ιδέα που έχω και θα την κάνει!».

Στη συγκεκριμένη πρόταση ο Αγγελόπουλος γέλασε και αντέδρασε κάνοντας πλάκα: «Να κάνουμε μία ταινία δράσης και επειδή στο ρόλο θα πρέπει να είμαι σαφέστατα άγριος, βάλτε μου τη φωτογραφία του μπροστά μου».