Η πρόταση από τον ΣΚΑΪ στον Πάνο Μουζουράκη για δική του εκπομπή

Η πρόταση από τον ΣΚΑΪ στον Πάνο Μουζουράκη για δική του εκπομπή

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας στο People είπε για την παρουσία του στην καρέκλα του coach του The Voice που έκανε αίσθηση. Πώς νιώθει με την απόφασή του να συμμετέχει και αν θα τον δούμε και την επόμενη σεζόν στον ίδιο ρόλο; Και τι άλλο συζητά με τον ΣΚΑΪ.

Χάρηκες με την απόφασή σου να πεις το «ναι» στο The Voice;

Φυσικά, και τους ευχαριστώ πολύ που επέμεναν. Είχα βέβαια πολλές διακυμάνσεις. Τα καλά ήταν αυτά που είδατε, δέσαμε πολύ με την κριτική επιτροπή, ακούσαμε ωραίες φωνές και με κάποια παιδιά συνεργάστηκα και το χειμώνα.

Θα σε δούμε και στο The Voice 2;

Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, πιστεύω ότι θα είμαι στην κριτική επιτροπή γιατί θεωρώ πως την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Βέβαια, θα σου πω, πάλι, ότι ποτέ η δεύτερη φορά δεν είναι ίδια με την πρώτη. Πρέπει να γίνει κάτι πιο συνταρακτικό.

Από το παιχνίδι κατάλαβες πόσο άρεσες στον κόσμο;

Άκουσα πολύ θετικά σχόλια, αλλά, εντάξει, δεν είμαι και ο Σάκης Ρουβάς!

Πολλές φορές όμως «χτύπησες» στα ίσα τον Σάκη στη διεκδίκηση παικτών…

Ο Σάκης ήταν πολύ δεκτικός, από ένα σημείο και μετά ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσά μας. Η αλήθεια είναι ότι εκτίμησα πολύ τη χαλαρότητά του.

Άλλη τηλεοπτική πρόταση έχεις δεχτεί;

Ναι, έχουμε συζητήσει και κάποια άλλα πράγματα με το ΣΚΑΪ και τους ευχαριστώ που με πιστεύουν. Για να κάνω, όμως, μια εκπομπή στα δικά μου πρότυπα –ένα talk show με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, ευτράπελα και εκπλήξεις–και να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει δυνατή ομάδα, μπάτζετ και καλεσμένοι που μπορούν να υποστηρίξουν την ιδέα. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα του 2017 κάτι τέτοιο είναι εφικτό.