Η πριγκίπισσα Anne σχολιάζει το The Crown

Η πριγκίπισσα Anne σχολιάζει το The Crown

Η πριγκίπισσα Anne σχολίασε τη βραβευμένη δραματική σειρά εποχής του Netflix, The Crown που αφηγείται την πολυτάραχη ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της βασιλείας της μητέρας της.

Η πριγκίπισσα – η οποία μίλησε στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που σηματοδοτεί τα 70α γενέθλιά της – εξήγησε ότι έχει δει κάποια προηγούμενα επεισόδια, τα οποία περιγράφει ως “αρκετά ενδιαφέροντα”, γελώντας όμως με την είδηση ότι χρειάζονται δύο ώρες για να ετοιμαστούν τα μαλλιά της ηθοποιού που την ενσαρκώνει στη σειρά.

«Στην πραγματικότητα διάβασα ένα άρθρο τις προάλλες, δεν βλέπω Netflix ούτε το Crown, και η ηθοποιός μιλούσε για πόσο καιρό τους παίρνει να κάνουν τα μαλλιά της όπως τα έκανα εγώ και σκέφτομαι,”Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Γιατί τους χρειάζεται τόσος χρόνος; Σε εμένα παίρνει 10 με 15 λεπτά.»

Η πριγκίπισσα Anne αναφερόταν σε ένα σχόλιο της Erin Doherty, της ηθοποιού που την υποδύεται στη σειρά, η οποία εξήγησε την εμπειρία της, καθώς έπρεπε να φτιάχνουν τα μαλλιά της καθημερινά στα γυρίσματα.

«Το μακιγιάζ έπαιρνε κυριολεκτικά 10 λεπτά, αλλά τα μαλλιά, μερικές φορές θα χρειάζονταν δύο ώρες» είχε πει στο Town and Country.