Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και τα λόγια της για το χαμό του Λάμπρου Χαβέλα

Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και τα λόγια της για το χαμό του Λάμπρου Χαβέλα

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Στο καθιερωμένο της ραντεβού με το κοινό η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στις 15.45 λέγοντας την πρώτη καλησπέρα.

Συντετριμμένη για το ξαφνικό χαμό του στενού της συνεργάτη, Λάμπρου Χαβέλα, μίλησε με δάκρυα στα μάτια για το «γελαστό παιδί» και προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει τον εγκληματικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή.

«Καλώς ήρθατε όλοι στην πρώτη μας εκπομπή. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί. Όπως  είμαστε πάντα εδώ για τα δύσκολα.  Είναι για μας μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα. Συνήθως εδώ ως δημοσιογράφοι έχουμε χειριστεί την απώλεια και τα έντονα συναισθήματα που αυτή προκαλεί. Πολλά τροχαία, δύσκολες ιστορίες, εγκλήματα…

Είναι ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια. Πολύ πιο δύσκολο αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θα τα καταφέρουμε όμως. Έχουμε μαζέψει εδώ όλοι τις δυνάμεις μας χωρίς τον Λάμπρο μας σήμερα, ο οποίος χθες το πρωί είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε. Ο Λάμπρος μας, ήταν το αστέρι μας, ήταν το καμάρι μας, ήταν το καλύτερο ζωντανό της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι τον αποκαλούσα… Ήταν το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής… Έμπαινα μέσα στο γραφείο κ αι έψαχνα τα μάτια του… Το χαμόγελό του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας…

Σήμερα δεν είναι κοντά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά…» είπε μεταξύ άλλων και ζήτησε να περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα.