Η πιο επικίνδυνη στιγμή που έζησαν και ο αναπάντεχος τρόπος που γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια

Η πιο επικίνδυνη στιγμή που έζησαν και ο αναπάντεχος τρόπος που γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια

Λίγο πριν την πρεμιέρα του World Party στις 17 Φεβρουαρίου στον Alpha ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης μιλούν για όλα.

Έχετε ποτέ κινδυνεύσει πραγματικά σε κάποιο ταξίδι;

Σάκης: Νομίζω ότι έχουμε φτάσει πολλές φορές κοντά σε μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτόν που βλέπουμε, χωρίς να το γνωρίζουμε καν.

Γιώργος: Έχουμε κινδυνεύσει πολλές φορές και μία από αυτές ήταν όταν βρεθήκαμε σε ένα γκέτο που λέγεται Ορλάντο, στη Νότια Αφρική. Δεν θυμάμαι πώς ξεφύγαμε. Νομίζω ότι ήταν το πιο επικίνδυνο σημείο που έχουμε βρεθεί ποτέ.

Είστε κολλητοί φίλοι πάνω από δέκα χρόνια. Θυμάστε πώς πρωτογνωριστήκατε;

Γιώργος: Γνωριστήκαμε σε ένα πλατό της TV100, όταν ο Σάκης ήταν παρουσιαστής και εγώ επισκέπτης μιας εκπομπής που αφορούσε τα γκράφιτι. Κάπου εκεί κάναμε χαβαλέ και από τότε κάνουμε παρέα.

Μετά από τόσα ταξίδια, πού αλλού θα μπορούσατε να μείνετε μόνιμα πέρα από τη Θεσσαλονίκη;

Σάκης: Η Καλαμαριά πιάνεται, που είναι και άλλος δήμος; Εκτός Ελλάδας, αν με ρωτάς, οι topεπιλογές μου είναι Αυστραλία και Σαν Φρανσίσκο.

Γιώργος: Αν είναι να μετακομίσω για να μείνω κάπου αλλού, τα επικρατέστερα μέρη θα ήταν το Ρίο Ντε Ζανέιρο και το Μαϊάμι. Θεωρώ ότι και τα δύο μέρη συνδυάζουν καλή ζωή και το να μπορείς να δουλεύεις συγχρόνως και να εξελίσσεσαι.

Πηγη: www.peoplegreece.com