Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να χάσει 14 κιλά

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να χάσει 14 κιλά

Μια έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης τις τέσσερις παρουσιάστριας του «Τhe Booth», καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε με ζωντανή μέσω skype o Μάκης Δελαπόρτας.

Ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μίλησε με τις τέσσερις παρουσιάστριες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Σοφία Μουτίδου.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον ηθοποιό να σχολιάζει την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Τότε τον λόγο πήρε η Πηνελόπη η οποία αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των κιλών που έχασε καθώς και τον λόγο που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.