Η περιγραφή της Κατερίνας Ζαρίφη για το πως έζησε την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η περιγραφή της Κατερίνας Ζαρίφη για το πως έζησε την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο zinapost.gr.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us.

Κατερίνα, πώς έζησες την τελευταία εκπομπή της Ελένης; Τι σου εκμυστηρεύτηκε;

Έζησα με μεγάλη χαρά αυτή την εκπομπή. Και θα σου πω γιατί: Γιατί όλη η παρέα βρέθηκε σαν reunion και θυμήθηκε όμορφες στιγμές που έγραψαν ιστορία. Υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση αλλά όταν είδα την Ελένη τόσο συνειδητοποιημένη, χάρηκα για την απόφαση της. Όσο για τα μυστικά μας χρόνια τώρα ΔΕΝ λέγονται.

Πώς περιγράφεις την Ελένη πίσω από τις κάμερες;

Η Ελένη είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες ίδια…Και τι εννοώ: είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος με διάφανα και καθαρά τα συναισθήματα του να φαίνονται. Αυτό είναι και ένα κομμάτι της που θαυμάζω και αγαπώ ιδιαίτερα.

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα σε δούμε μόνο στο Just the 2 of us; Υπάρχουν συζητήσεις και με άλλα κανάλια εκτός από το OPEN;

Η αλήθεια είναι πως το Just είναι μια δοκιμασία που περιμένω ανυπόμονα…Και ναι, υπάρχουν κουβέντες, αφού πια δεν έχω συμβόλαιο με το OPEN. Συζητάω κάτι που και πάλι θα είναι “εκκίνηση”. Έχω μια μανία με τα νέα ξεκινήματα. Με κρατάνε σε έναν μόνιμο ενθουσιασμό.