Η Πένυ Αγοραστού απάντησε στο αν υπήρξε ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα

Η Πένυ Αγοραστού απάντησε στο αν υπήρξε ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Pop Up”, βρέθηκε η Πένυ Αγοραστού.

Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δε δίστασε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που την ήθελα ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Έχουμε πολλές διαφορές με τη Λατάνια. Δεν είναι ότι θέλω να παντρευτώ άμεσα. Εννοείται πως θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι άμεσα. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις και εκεί ποντάρω. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω πολλά δικαιώματα και αν δώσω ο σύντροφός μου καταλαβαίνει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα με παρεξηγήσει. Κι αν με παρεξηγήσει θα φροντίσω να το ξεκαθαρίσω», είπε η Πένυ Αγοραστού.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Πάντα φροντίζω να είμαι καλά στη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένη. Μου αρέσει η έννοια της σχέσης και της συντροφικότητας και το επιδιώκω».

Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα: «Το γεγονός ότι δυο άνθρωποι αντίθετου φύλου κάνουν παρέα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε φίλοι. Ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά, από τη μεριά μου, θέλω να πω για τον Αργύρη ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι που τον έχω φίλο».