Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει για την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει για την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο TV page της εφημερίδας Νέα Σελίδα και στον Γιάννη Πουλόπουλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και στην τηλεοπτική συνύπαρξη τους στο Survivor Πανόραμα.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ντορέττα ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την συνάντηση που είχαν τηλεοπτικά και τόνισε πως δεν υπήρξε καμία αμηχανία:

“Δεν ένιωσα καμία αμηχανία. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την Ειρήνη. Απλώς δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να συναντηθούμε τηλεοπτικά. Από τη στιγμή που παρουσιάζω μια εκπομπή που έχει να κάνει με το «Survivor», δεν θα μπορούσα να μην φιλοξενήσω την Ειρήνη. Περάσαμε πολύ ωραία μαζί και νομίζω ότι και οι δύο νιώσαμε πολύ άνετα”.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχαν κάποιο πρόβλημα οι δύο τους, παρόλα αυτά δεν μπορεί να ξέρει αν θα γίνονταν φίλες, καθώς δεν τη γνωρίζει καλά:

“Δεν τη γνωρίζω τόσο καλά για να σου απαντήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά μας και δεν υπήρχε και ποτέ, παρόλο που κάποιοι μπορεί να πίστευαν το αντίθετο. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε τώρα που βρεθήκαμε στο «Survivor Panorama». Ειλικρινά, χάρηκα πολύ που ήρθε η Ειρήνη στην εκπομπή, γιατί είναι μια παίκτρια που άφησε το στίγμα της στο «Survivor» και η άποψή της ήταν πολύτιμη”.