Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά στο αν θα υποδυθεί τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα stop!»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά στο αν θα υποδυθεί τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο "Μαριχουάνα stop!"

Όπως έγινε γνωστό, το «Μαριχουάνα stop!«, η μουσική κωμωδία του 1971, σε σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη, θα αναβιώσει στο θέατρο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Από την πρώτη στιγμή, τα ονόματα που ακούστηκαν για το ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ζωή Λάσκαρη προκάλεσαν αίσθηση. Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι εκείνο της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά Των Κου Κου» συνάντησε την Ντορέττα και θέλησε να μάθει αν όντως θα ενσαρκώσει τελικά το ρόλο αυτό.

«Άρα με ρωτάς αν ισχύει ότι έχω συζητήσει για αυτή την παράσταση. Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλές συζητήσεις για θεατρικά πράγματα για του χρόνου, δόξα τω Θεώ, και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει αυτές τις προτάσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιώργο Βάλλαρη. Ισχύει. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε κάτι. Ακριβώς επειδή εγώ είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να οργανώσω τα του χρόνου και σε σχέση με τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά. Επειδή έχω και τα παιδιά, η επιλογή μου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα. Είμαστε σε συζητήσεις. Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτή την παράσταση και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι, γιατί θέλω λίγο να δω πως να κινηθούν τα πράγματα επαγγελματικά γενικότερα», είπε η ηθοποιος.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather