Η Νικολέτα Βλαβιανού επιστρέφει στην τηλεόραση

104104825521526f0fb41a28064c8294-250x250.jpg

Εφτά χρόνια μετά την «Πολυκατοικία» του Mega, η Νικολέτα Βλαβιανού επιστρέφει στην τηλεόραση στην καθημερινή σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου». 

Η ηθοποιος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά είπε: «Η Αγγελική είναι μια γυναίκα η οποία κρατάει μια μεγάλη οικογένεια» αναφέρει για τον ρόλο της και συνεχίζει: «Έχει πολλά παιδιά, κυρίως κορίτσια, και ένα αγόρι, το οποίο το “χάνει”, και αυτός είναι ο μεγάλος της καημός. Κατά τ’ άλλα, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη στην οικογένειά της. Φροντίζει τον άντρα της, τον φούρνο που έχουν, την πεθερά της. Με λίγα λόγια, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Μετά από τόσους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους, η Νικολέτα Βλαβιανού αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενσαρκώνοντας την «Αγγελική».

«Ο ρόλος αυτός έχει την ιδιομορφία να έχει δραματικά στοιχεία. Στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει κάτι ανάλογο, εκτός από ένα επεισόδιο σε σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου. Και αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, όπως με ενδιαφέρει και η συνύπαρξη στο πλατό με τη Ρέινα Εσκενάζυ και τον Κώστα Κιμούλη» λέει και συνεχίζει για τις φετινές συνεργασίες της, που τη γεμίζουν χαρά. «Με τη Ρέινα είχαμε δουλέψει στο θέατρο στο “Ημερολόγιο της Αννας Φρανκ” και διατηρούμε μια σχέση βαθιάς εκτίμησης. Όπως την ίδια βαθιά εκτίμηση έχω και για την Ελένη Γερασιμίδου, με την οποία έχω δουλέψει στο παρελθόν και υποδύεται την πεθερά μου. Γελάμε εκ προοιμίου μεταξύ μας, γιατί είναι ευχάριστο, ύστερα από τόσα χρόνια, να ξαναδουλεύουν άνθρωποι που αγαπιούνται».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τηλεοπτικό της σύζυγο, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη λέγοντας: «Χρόνια κυνηγούσαμε να δουλέψουμε στην τηλεόραση. Είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο, στην παράσταση “Τα κίτρινα γάντια”. Είναι πολύ σημαντικό ότι με τον Χρήστο έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή, που δεν υπάρχει πια, το Λαϊκό Πειραματικό του Λεωνίδα Τριβιζά, και έτσι μας ενώνει ακόμα μία αγάπη, αυτή της σχολής».

Η «μαμά» Νικολέτα Βλαβιανού μιλάει και για την τηλεοπτική της οικογένεια. «Στη ζωή έχω μια κόρη, στο σίριαλ τρεις. Δεν γλιτώνω από τη μία, φαντάσου τι γίνεται τώρα με τις τρεις! Καθεμιά έχει τον δικό της χαρακτήρα και βάσει σεναρίου τρώγονται μεταξύ τους, αλλά τις λατρεύω».

Και ενώ άλλοι συνάδελφοί της χαίρονται το καλοκαίρι, εκείνη το έχει ρίξει στο διάβασμα, αφού, όπως αποκαλύπτει, ο χειμώνας θα είναι βαρύς. «Πήραμε αργά τις εγκρίσεις και πρέπει να τα προλάβουμε όλα. Εκτός από το σίριαλ, θα κάνω μια παρουσίαση στο Θέατρο Τέχνης ενός αναλογίου που έχει τίτλο “Τα ημερολόγια” και είναι μιας Σλοβάκας συγγραφέως. Παράλληλα έχω και τις πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Βάφ’ τα μαύρα”. Φέτος θα φύγει ο Ευθύμης Ζησάκης και θα έρθει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, και ξεκινάμε Οκτώβριο» λέει.

Πηγή: Espresso