Η Ναταλί Κάκκαβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μας δείχνει τις ατέλειές της

Η Ναταλί Κάκκαβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μας δείχνει τις ατέλειές της

Το παράδειγμα της Μαίρης Συνατσάκη ακολούθησε η Ναταλί Κάκκαβα, καθώς κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και μοιράστηκε με τους ακολούθους της τις ατέλειές της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλοκαίρι #ΝΟΤ” δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και έγραψε:

“Ε ναι λοιπόν…είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο…Αριστερά εγώ, όπως ξυπνάω το πρωί και δεξία όπως με μεταμορφώνουν τα μαγικά χέρια επαγγελματιών μακιγιέζ και κομμωτών στο @kalokairi_not Ένα μεγάλο μπράβο στη @mairiboo που μίλησε για την ευθύνη που έχουμε όσοι εκτιθέμεθα όσον αφορά στην αψεγάδιαστη εικόνα που θέλουμε να περνάμε προς τα έξω…Εγκλωβιζόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να ωραιοποιήσουμε την εικόνα μας.. Γιατί? Μήπως δεν μας αρέσει ο πραγματικός εαυτός μας?

Μήπως δεν θέλουμε να προβάλουμε την αληθεια μας?Μήπως μας έχουν πείσει πως δεν θα ανεβασουμε followers αν δεν προβάλουμε μια αψεγάδιαστη και χιλιορετουσαρισμενη φωτογραφία μας? Το ερώτημα όμως είναι άλλο.. Αν δεν αρέσουμε εμείς πρώτα στον εαυτό μας..Πώς περιμένουμε να αρέσουμε στους άλλους? Αν όλη μέρα ψάχνουμε την τελεια λήψη και την τέλεια φωτογραφία, πως νιώθουμε το βράδυ που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Λοιπόν κορίτσια μου αγαπήστε τις ατέλειες σας και όπως έλεγε η μεγάλη Δήμητρα Γαλάνη ..Σ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..”