Η Ναταλία Γερμανού αποχώρησε από το NaMaSte δυο εβδομάδες νωρίτερα

Η Ναταλία Γερμανού αποχώρησε από το NaMaSte δυο εβδομάδες νωρίτερα

Παρότι το NaMaSte ρίχνει αυλαία την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε νωρίτερα το τηλεοπτικό κοινό. «Η Ναταλία μετά από ειδική συμφωνία με το κανάλι θα αποχωρήσει, ως φυσική παρουσία από την εκπομπή στις 15/07, θα εξακολουθήσει όμως μέχρι 29 Ιουλίου να έχει την επιμέλεια της εκπομπής», είχαν αναφέρει άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει ένα αποχαιρετιστήριο με best of βίντεο από την τηλεοπτική χρονιά. «Χάρις σε αυτά τα παιδιά θα μπορώ να αποσυρθώ, αποδεσμευτώ ,δεν ξέρω ποιο είναι το πιο κατάλληλο ρήμα. Το Namaste θα τελειώσει χάρις σε αυτή την ομάδα σε δύο εβδομάδες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί χάρις σε εσάς θα μπορώ να πάρω το κουφάρι μου και να πάω σε κάποια παραλία», είπε με χιούμορ ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.

«Νομίζω ότι ήταν μία πολύ ωραία χρονιά. Πολύ ζόρικη. Δουλέψαμε 10 μήνες non-stop! Όλες οι άλλες εκπομπές σταματούσαν το Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος, την Πρωτομαγιά… Εμείς από τις 14 Σεπτεμβρίου, δεν καθίσαμε ούτε μία μέρα. Για αυτό νομίζω πως μας αξίζουν πυροτεχνήματα. Είναι ρεκόρ! Σε όλους μας φάνηκε σαν να κάναμε δύο σεζόν», συμπλήρωσε.

 

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα η Ναταλία, είπε και το αντίο στους τηλεθεατές.«Κάπου εδώ εγώ σας λέω καλό καλοκαίρι. Ευχαριστώ πάρα πολύ το κανάλι που μου έδειξε τι σημαίνει κολυμπάω στα βαθιά και τι σημαίνει καθημερινή ζώνη». Στη συνέχεια ευχαρίστησε έναν προς έναν, όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Κατέληξε ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό: «Από εμένα πάρα πολλά φιλιά, ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!».