Η Νατάσσα Μποφίλιου στην εκπομπή “Εκτός Αέρα” του Μελωδία 99.2

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην εκπομπή "Εκτός Αέρα" του Μελωδία 99.2

Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλά στον Μελωδία 99.2… Εκτός Αέρα.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια σε μία εκ βαθέων συζήτηση με τον Ξενοφώντα Ραράκο στον καναπέ του Μελωδία 99.2

Η μουσική της διαδρομή. Το τραγούδι ως πολιτική επιλογή. Οι φωνές που θαυμάζει. Το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού. Όσα δικά της τραγούδια αγάπησε με το πέρασμα του χρόνου. Και τρία τραγούδια από το νέο άλμπουμ, unplugged, μόνο για τον Μελωδία 99.2 και τους ακροατές του.

Εκτός Αέρα, με Μελωδία

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη φωνή που φιλοξενούμε στη νέα του ενότητα του Μελωδία “Εκτός Αέρα”. Μια νέα ιδέα που προέκυψε από τις συζητήσεις που κάνουμε συχνά με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στον καναπέ μας, ακόμη και όταν το μικρόφωνο της κονσόλας είναι κλειστό. Συχνά οι συζητήσεις αυτές κλείνουν με τον γοητευτικό αυθορμητισμό ενός τραγουδιού, γι’ αυτό και φροντίσαμε να κλείνουμε την νέα μας ενότητα με ένα unplugged, “σπιτικό” live.

Η αφορμή για την πρώτη εκπομπή

Η πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με τη Νατάσσα Μποφίλιου, και αφορμή το νέο -ήδη πολυσυζητημένο- άλμπουμ που υπογράφει μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, “Η Εποχή Του Θερισμού”, το οποίο κυκλοφορεί από την Cobalt. Στο τέλος της συνέντευξης, απολαύστε τις μοναδικές ερμηνείες που μας χάρισε στα τραγούδια “Μικρά παιδιά”, “Άλλη μια διαδρομή” και “Για πάντα”.

Την εκπομπή “Εκτός Αέρα” παρουσιάζει ο Ξενοφών Ραράκος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ  https://bit.ly/360O09r