Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά μετά την επίθεση που δέχτηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά μετά την επίθεση που δέχτηκε

Μετά τη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών η Νατάσσα Μποφίλιου άκουσε πολλά.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρώτος εξαπέλυσε επίθεση προς την τραγουδίστρια μέσω social media. Ανάμεσα σε άλλα παρότρυνε την ίδια να… διοριστεί, ενώ ανέφερε: «Η γνήσια επίγονος των επιδοτούμενων Κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος από το δικό του μέρος την χαρακτήρισε χαζοβιόλα και της επέρριψε πολλές ακόμη κατηγορίες.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε την δίκη της απάντηση μέσω facebook γράφοντας:

Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.

Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα ‘ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ’ έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στην μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.

Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμα μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.

Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.

Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.

Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με την λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου.