Η Νατάσα Καλογρίδη «έκλεψε» την μπλούζα από Φιλιππινέζο στο Nomads

Η Νατάσα Καλογρίδη «έκλεψε» την μπλούζα από Φιλιππινέζο στο Nomads

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Splash στο Epsilon κάνοντας τους ποδαρικό και έκλεψε την παράσταση με το κέφι και την καλή της διάθεση.

Όσο κυλούσε η κουβέντα τους, το κλίμα γινόταν όλο και πιο ευχάριστα και αποκαλυπτικό με την Νατάσα συναντώντας τη Μαντώ Γαστεράτου στο πλατό, να έχουν να πουν αρκετές ιστορίες και για το Nomads, όπου συνυπήρξαν μαζί.

Η Μαντώ μεταξύ άλλων αφηγήθηκε μια απολαυστική ιστορία για τη μπλούζα που φορούσε στην εκπομπή η Καλογρίδη.

«Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.