Η Νίκη Λυμπεράκη επέστρεψε στο σπίτι της μετά την γέννηση του γιου της

Η Νίκη Λυμπεράκη επέστρεψε στο σπίτι της μετά την γέννηση του γιου της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

Μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την μικρή περιπέτεια που βίωσε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Νίκη Λυμπεράκη και ο νεογέννητος πρίγκιπάς της έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό. Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χαρι στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας… (που ήρθε επιτέλους σπίτι) Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυριες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ωρες το 24ωρο, όχι μονο με ιατρική φροντίδα, αλλα και με τα χάδια, τις αγκαλιες και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Απειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδιτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη) Efi D. Roboti», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Νίκη Λυμπεράκη.