Η νέα ομάδα και ο τίτλος της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου

Η νέα ομάδα και ο τίτλος της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή το Πρωινό Σου Κου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, πλήρως ανανεωμένο.

Εκτός της αποχώρησης του Νίκου Μουτσινά, θα αλλάξει και ο τίτλος της εκπομπής. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα λέγεται “ΣουΚου”. Σε αυτό ρόλο έπαιξε η αλλαγή ώρας της εκπομπής που θα προβάλλεται από τις 14:00 έως τις 17:00, αλλά και το γεγονός πως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να κρατήσουν το συγκεκριμένο λεκτικό.

Σε ότι αφορά την ομάδα, είναι εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα που βρισκόταν και πέρσι στην εκπομπή, δυναμικό παρών θα δώσει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρίτος άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας. Όπως όλα δείχνουν δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Νέζο. Ο παρουσιαστής, με μακρόχρονη θητεία στις ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega, φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 1991. Η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να μην είναι ακόμη επίσημη, όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Την θέση της αρχισυνταξίας για το ΣουΚου θα αναλάβει ο Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από πολλές εκπομπές του Alpha, όπως οι «Δέστε τους», «Πέδες», «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και «Λόγω TiVis»