Η νέα επιτυχία του A.M. SNiPER είναι εδώ

Η νέα επιτυχία του A.M. SNiPER είναι εδώ

Το «Foreign Dreams» είναι η νέα επιτυχία του A.M. SNiPER!

Το Foreign Dreams είναι η νεότερη από μια σειρά επιτυχιών του A. M. SNiPER, ο οποίος έχει αρχίσει να μας συνηθίζει πια σε μεγάλα hits και σε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα από το χώρο της διεθνούς Hip Hop σκηνής. Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει ήδη φτάσει σχεδόν τις 300,000 streams στο Spotify, πάνω από 400,000 views στο YouTube, πάνω από 300,000 πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες και έχει φιγουράρει στο HighSnobiety, μια από τις πιο δύσκολα προσβάσιμες πλατφόρμες μουσικής και μόδας. Παράλληλα, κερδίζει συνέχεια έδαφος, τόσο στο εξωτερικό, όσο σε Κύπρο και Ελλάδα.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και μοναδικές επιτυχίες, ο Αγγλοκύπριος καλλιτέχνης εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για τη διάδοση της Grime μουσικής. Το νέο αυτό single, το Foreign Dreams, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του A. M. SNiPER με τουςΑμερικανούς Dre3000 των Cool & Dre, καθώς και τον θρύλο της ραπ The Game, ένα κομμάτι με το οποίο ο
A. M. SNiPER ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αμερική.

Το video που ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημιούργησε για το Foreign Dreams είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Γυρισμένο στη βόρεια Νιγηρία, το video απεικονίζει τις αντιδράσεις στη grime μιας φυλής που δεν έχει ακούσει ποτέ ραπ μουσική, αλλά δεν καταλαβαίνει καθόλου ούτε και τη γλώσσα. Όπως ήταν φυσικό, τα γυρίσματα απέδωσαν πραγματικά μοναδικές εικόνες που αποδεικνύουν ότι στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα!