Η νέα απειλή του Kanye West κατά της οικογένειας Kardashian

Η νέα απειλή του Kanye West κατά της οικογένειας Kardashian

Ο Kanye West το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έναν παροξυσμό με tweets, ανάμεσα στα οποία είδαμε να γράφει πως εδώ και χρόνια προσπαθεί να χωρίσει με την Kim κι ότι ικέτευσε για τη ζωή της κόρης του, North, γιατί, όπως ισχυρίζεται εκείνη ήθελε να κάνει έκτρωση.

Οι αναρτήσεις του ράπερ έδειχναν να μην έχουν τελειωμό, μέχρι τη στιγμή που η Kim πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια, εξηγώντας τη δική της πλευρά των πραγμάτων και αποδίδοντας όλη αυτή την παράλογη συμπεριφορά του συζύγου της στη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει εδώ και χρόνια.

Τώρα μία νέα πηγή ισχυρίζεται στην εφημερίδα The Sun ότι ο Kanye απείλησε την Kim ότι, «αν προσπαθήσει η οικογένεια Kardashian να σκηνοθετήσει κάποια παρέμβαση, εκείνος θα το κάνει stream στο Twitter και θα δείξει στον κόσμο την αλήθεια».

Αυτό έρχεται μετά τις δηλώσεις του ράπερ ότι η σύζυγος και η πεθερά του έχουν προσπαθήσει να του κάνουν εισαγωγή σε νοσοκομείο μετά το meltdown που είχε.

«Συμπεριφέρεται απίστευτα παρανοϊκά και μοιάζει πεπεισμένος ότι η Kim και η Kris Jenner θέλουν το κακό του», προσθέτει η ίδια πηγή και συνεχίζει αναφέροντας, «Έχει προειδοποιήσει την Kim ότι ξέρει τα μυστικά της οικογένειας κι ότι θα τα δημοσιοποιήσει».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.