Η νέα ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη και το δημόσιο ευχαριστώ στους κριτές του MasterChef

Η νέα ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη και το δημόσιο ευχαριστώ στους κριτές του MasterChef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν αυτός που κέρδισε στον μεγάλο τελικό του MasterChef και πήρε 50.000 ευρώ και όπως είναι αναμενόμενο είναι πολύ ευτυχισμένος.

Μάλιστα, μετά τη νίκη του στον τέταρτο κύκλο του reality μαγειρικής επέστρεψε και διαδικτυακά και άρχισε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο chef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τους τρεις κριτές του MasterChef. Μάλιστα, τους ευχαρίστησε και δημόσια.

«Ευχαριστώ πολύ αυτούς τους τρεις ανθρώπους που με τα λόγια τους και με τις συμβουλές τους μας έκαναν καλυτέρους ανθρώπους και μάγειρες και τους χρωστάω πάρα πολλά. Όσο για το κουμπάρο τι να πω τον αγαπάω και ο, τι χρειαστεί εγώ θα είμαι εδώ για εκείνον να τον στηρίζω και του εύχομαι ότι καλύτερο.

Από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά ,πλάνο ,ηρεμία και έρχονται νέα όμορφα και φρέσκα πράγματα. Καλό μεσημέρι από τον Έρωτα Αλήτη Βαρθαλίτη να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ που δεν σταματάτε να μου δείχνετε ότι όλο αυτό άξιζε και με το παραπάνω με την αγάπη που μου δείχνετε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.