Η νέα αλλαγή στο Viber που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Η νέα αλλαγή στο Viber που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Η νέα έκδοση του Viber προσφέρει πολλές νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις στην γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Instant Video Messages

Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες του Viber πατώντας παρατεταμένα το νέο κουμπί της εφαρμογής, που βρίσκεται στο παράθυρο συνομιλίας, θα μπορούν να εγγράψουν ένα βίντεο-μήνυμα και να το αποστείλουν στους φίλους τους. Τα instant video messages έχουν μέγιστη διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα και θα εμφανίζονται σε κυκλική μορφή στην οθόνη της εφαρμογής.

Επεκτάσεις Chat

Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τρίτων, απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Αρχικά θα υποστηρίζει άμεση σύνδεση με το Giphy, τη Wikipedia και το TheMovieDB. Αργότερα θα προστεθούν περισσότερες υπηρεσίες. Για την πρόσβαση, οι χρήστες θα πατούν το κουμπί «@» για να επιλέξουν την υπηρεσία μέσω της οποίας επιθυμούν να κάνουν αναζήτηση. Με τον ίδιο τρόπο, πληκτρολογώντας «@stickers» ή πατώντας το απλώς το σύμβολο «@», θα μπορούν να αναζητούν εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα τους stickers (αυτοκόλλητα) μέσα από την συλλογή αυτοκόλλητων του Viber.

Επανασχεδιασμός emoticons

Ανάμεσα στις βελτιώσεις, στις οποίες προχώρησε το Viber, είναι και ο επανασχεδιασμός όλων των διαθέσιμων emoticons. Τα νέα emoticons ακολουθούν την αισθητική «flat design», δίνοντας την αίσθηση ότι ξεπετάγονται από την οθόνη.

Πηγή: fortunegreece.com