Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλάει για την απώλεια του συντρόφου της και την ψυχολογική βοήθεια που χρειάστηκε

Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλάει για την απώλεια του συντρόφου της και την ψυχολογική βοήθεια που χρειάστηκε

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Μυριέλλα Κουρεντή στο περιοδικό Λοιπόν, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2010, όταν έχασε τον σύντροφο της με τον οποίο και ήταν μαζί για επτά χρόνια!

Η ηθοποιός δε δίστασε να αναφέρει και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά αυτό το γεγονός, αλλά και το τατουάζ που έχει επάνω της, με το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

«Δεν το σκέφτηκα, δεν έγινε εσκεμμένα. Απάντησα σε μια ερώτηση για το τι είναι αυτό το τατουάζ στο χέρι μου. Ο χαμός και ο θάνατος είναι κάτι που αφορά όλους. Δεν ήθελα να θυματοποιήσω τον εαυτό μου. Καλό είναι να θυμόμαστε τι μας ρίχνει, τι μας έχει φτάσει στον πάτο και όταν ξανασηκωνόμαστε, να είμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι» επεσήμανε η Μυριέλλα.

Και συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν δέχτηκα ποτέ ξανά τόσο μεγάλο πόνο στη ζωή μου, σίγουρα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος χαμός που έζησα, ήταν απρόβλεπτο, κανείς δεν το περίμενε. Έγινε το 2010. Είμαι μια χαρά τώρα, έχουν περάσει 8 χρόνια δημιουργικά. Έψαξα πολλά που αφορούσαν τον εαυτό μου. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τη δραματική, σκοτεινή, μελαγχολική μου πλευρά. Μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ χαρούμενο, ήμουν σ’ ένα δικό μου κόσμο. Η απώλεια αυτή με γείωσε, μ’ έκανε να γίνω και καλύτερη καλλιτέχνιδα, λόγω της εμπειρίας που έζησα. Πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία».

Τέλος, καταλήγει δηλώνοντας: «Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένεια μου. Μετά από καιρό πήγα να μιλήσω μ’ έναν ψυχίατρο-ψυχαναλυτή, κάναμε ψυχοθεραπεία και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην είχε συμβεί αυτό, η ζωή μου θα με είχε βγάλει στο δρόμο της ψυχοθεραπείας, γιατί βοηθάει».