Η Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχος Αθηνών

Η Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχος Αθηνών

Η Μιμή Ντενίση  είναι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στην άσχημη εικόνα της Αθήνας, που τόσο αγαπά και υπερασπίζεται. Η ηθοποιός ζει στο Πεδίον του Άρεως, εδώ και πολλά χρόνια, και μάχεται μαζί με τους συμπολίτες της για να «καθαρίσει» την περιοχή από τους ναρκομανείς και τα εγκληματικά στοιχεία που εδρεύουν εκεί.

Στο παρελθόν της έχουν γίνει πολλές προτάσεις να ασχοληθεί με τα κοινά, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας, χωρίς όμως να εντάσσεται σε κάποια παράταξη.

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφερε «Η Μιμή δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά για την Αθήνα, στην οποία ζει από μικρή και την αγαπάει πολύ. Αλλωστε, έχει ήδη δώσει αγώνες για το Πεδίον του Αρεως, το οποίο έχει καταντήσει άνδρο ναρκομανών και στέκι εγκληματικών στοιχείων. Πάντα ήταν ενεργή πολίτης και αυτό θέλει τώρα να το κάνει οργανωμένα μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η θέση του δημάρχου στον Δήμο Αθηναίων»

«Ως δήμαρχος σίγουρα θα πετύχει, γιατί, αναμφισβήτητα, είναι πολύ οργανωτικό άτομο και με ιδιαίτερο ταλέντο στο να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά της. Κάτι που έγινε με την έντονη ανάμειξή της στο να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης στο χωριό Αγιος Θεολόγος Μαλεσίνας, όπου βρίσκεται το εξοχικό της», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μιμή Ντενίση μετά το τέλος των παραστάσεων «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα αναζητήσει χώρο για να στεγάσει το γραφείο της αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να κατέβει έτοιμη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που προγραμματίζονται μετά από δύο χρόνια.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν αν ασχοληθεί με τα κοινά θα αφήσει πίσω τις μέχρι τώρα επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να μπορεί να αφιερωθεί στον κόσμο και στα προβλήματά του. «Για να πας στην πολιτική, δεν πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που πάνε να “ρίξουν” μια απογευματινή (παράσταση), και μετά πετάγονται και λίγο στη Βουλή. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Όταν ασχοληθώ με την πολιτική, θέλω να αφοσιωθώ και χωρίς να παίρνω χρήματα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.