«Η μητέρα μου ήταν ίδια η Νταϊάνα! Μπήκε σε καφέ μετά το τροχαίο και οι θαμώνες λιποθύμησαν»

«Η μητέρα μου ήταν ίδια η Νταϊάνα! Μπήκε σε καφέ μετά το τροχαίο και οι θαμώνες λιποθύμησαν»

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Emma Corrin υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην 4η season της σειράς «The Crown».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Interview, η 24χρονη ηθοποιός που έχει ήδη λάβει επαινετικές κριτικές για την ερμηνεία της, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που θα χαρακτήριζε κανείς σημαδιακό.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν η Emma Corrin ήταν μικρό παιδί, η μητέρα της μπήκε σε μία καφετέρια σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, προκαλώντας αναστάτωση σε πελάτες γιατί έμοιαζε πολύ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που είχε πεθάνει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Μάλιστα, κάποιοι από τους θαμώνες λιποθύμησαν γιατί ήταν ίδια η Νταϊάνα. Η ομοιότητά τους ήταν απίστευτη! «Διστάζω να πω αυτή την ιστορία γιατί ακούγεται παράλογη για να είναι αληθινή. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο», λέει η Corrin και συμπλήρωσε πως όταν της προτάθηκε ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο «The Crown» ένιωσε πως ήταν κάτι σαν προκαθορισμένο.

Ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, η Emma Corrin ήταν μεγάλη φαν των δύο πρώτων κύκλων του The Crown.

Το 2018, την κάλεσαν να διαβάσει μερικές γραμμές από το σενάριο ως Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της οντισιόν για την Καμίλα.

Της είπαν ότι δεν πρόκειται για ακρόαση, αλλά εκείνη προετοιμάστηκε και παρακολουθούσε το ντοκιμαντέρ του 2017 Diana: In Your Words 15 φορές και έκανε πρόβα με τη μητέρα της, η οποία είναι λογοθεραπεύτρια.

«Υπήρχαν πράγματα που προσπάθησα να μιμηθώ, όπως το κεφάλι της Ντιάνα και η φωνή της. Είχε έναν πολύ μοναδικό τρόπο ομιλίας», λέει η Emma Corrin

Έξι μήνες μετά την ξανακάλεσαν για ακρόαση με τον Josh O’Connor, ο οποίος παίζει τον πρίγκιπα Κάρολο και κάπως έτσι πήρε τον ρόλο.

Ο ενθουσιασμός της ήταν ασφαλώς μεγάλος, αλλά όπως αποκάλυψε στην βρετανική Vogue «Δεν το είπα σε κανέναν για λίγο. Αγαπώ τις φίλες μου, αλλά νομίζω ότι θα το αποκάλυπταν» σημείωσε.

Ωστόσο, η Emma Corrin παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να κρύψει καλά τα νέα και τελικά οι φίλες της το μάντεψαν.