Η μεγάλη επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα

Η μεγάλη επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα

Είναι από τα αγαπητά πρόσωπα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και στη χώρα μας μέσα από το καινούργιο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, «Rising Star».

Σύμφωνα με πληροφορίες θα την δούμε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα του καινούργιου show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Η τραγουδίστρια θα αναλάβει να μεταδίδει όσα γίνονται στα backstage του «Rising Star». Έτσι η Καλομοίρα θα είναι με τον Γιώργο Λιάγκα και θα μεταδίδει όσα γίνονται στο green room, όπου θα βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι που θα κρίνονται από τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα, αλλά και από τους τηλεθεατές, όπως απαιτεί το concept του.

Η Καλομοίρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με όλη την οικογένεια, τα παιδιά και τον σύζυγο της και μάλιστα τα παιδεία της θα πάνε σε Ελληνικό σχολείο.

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή ΣουΚου η Καλομοίρα θα κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι με την δισκογραφική εταιρία Heaven. Ο Δημήτρης συγκεκριμένα είπε με χιούμορ:

«Ο Σταμούλης επιτελούς θα ξυριστεί πάλι γιατί  όταν υπογράφει κάποιον ξυρίζετε» και συνέχισε λέγοντας «Ο Σπύρος Σταμουλης μέχρι να πείσει κάποιον να έρθει στη Heaven αφήνει μούσια και όταν τον υπογράφει τα ξυρίζει»

Ο Δημήτρης τελειώνονταν τόνισε ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι η Καλομοίρα θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.