Η μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος

Η μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσε μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Η μεγάλη αλλαγή του σταθμού είναι το κεντρικό ειδήσεων. Ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Σεπτέμβριο θα εκπέμπει στις 20:00 και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται απέναντι από αυτό του ΣΚΑΪ και της Μάρας Ζαχαρέα στο Star.

Η αλλαγή ώρας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το προηγούμενο διάστημα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Το δελτίο πρόκειται να έχει σημαντικές αλλαγές σε γραφικά και τρόπο παρουσίασης, ενώ θα παίρνει lead-in από τη νέα τηλεοπτική σειρά «Παρθένα ζωή», της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

Για τη μεγάλη αυτή αλλαγή, που σηματοδοτεί μία «νέα εποχή» στο κανάλι, ο Γιάννης Λάτσιος ανέφερε: «Ο κύκλος ζωής των ανθρώπων που βλέπουν δελτίο και μας αφορούν δεν τελειώνει στις 18:30. Είναι καλό και για τη ροή του προγράμματος και για το κοινό να αλλάξει ώρα, καθώς αυτή η αλλαγή παρατείνει την απογευματινή ζώνη του σταθμού».