Η Ματίνα Νικολάου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της

Η Ματίνα Νικολάου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η τηλεοπτική «Βάνια» μεταξύ άλλων μίλησε, ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τον 11χρονο γιο τους, Παναγιώτη.

«Παντρεύτηκα το 2007. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε το 2008. Είναι 11 χρονών τώρα. Κάποια στιγμή αρχίσαν μερικά μικρά προβληματάκια που μας έφεραν στο σημείο να χωρίσουμε. Εκείνος είχε τραβήξει τον δρόμο του, προχώρησε τη ζωή του. Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε και να μείνω μόνη μου με το παιδί. Το έκανα, συγχώρεσα την απιστία, αλλά δεν λειτούργησε.

Ήμασταν πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου μετά από ενάμιση χρόνο. Πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο και αποφασίσαμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Η σχέση που έχουμε τώρα με τον πρώην σύζυγό μου είναι η ιδανική. Είμαι πολύ ήσυχη και πολύ σίγουρη για την απόφαση που πήραμε και εκείνος και εγώ.

Η σχέση μας είναι ιδανική. Είναι συγγενική, γιατί είμαστε οικογένεια και στις δύσκολες στιγμές είναι ο πρώτος που θα πάρω τηλέφωνο. Όχι μόνο σε σχέση με το παιδί, αλλά και σε σχέση με μένα. Μέχρι να βρεθεί μια ισορροπία μας δυσκόλεψε, αλλά τώρα τα έχουμε καταφέρει καλά νομίζω. Δεν ήμουν μόνη βέβαια. Είχα πολλούς φίλους που με συμβούλευαν. Ο Νίκος (Μουτσινάς) ήταν εκεί. Με βοηθούσαν οι συμβουλές του» είπε η Ματίνα Νικολάου.