Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Βάνια» πριν από αρκετά χρόνια, εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο παρουσιαστής-ηθοποιός τής πρότεινε τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

«Την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε με τον Νίκο Μουτσινά ήμουν βοηθός σκηνοθέτη. Ήταν μια χρονιά στην οποία δεν είχα κλείσει κάτι στο θέατρο. Επειδή γνωριζόμασταν με τον Νίκο, ήθελε κάποιον για βοήθεια, επειδή θα σκηνοθετούσε τα Βαφτίσια. Οπότε μου λέει “θέλεις να με βοηθήσεις;” Και του είπα “εννοείται”.

Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να είσαι βοηθός σκηνοθέτη. Γιατί βλέπεις από κάτω πως μπορείς να σε βλέπει ο σκηνοθέτης σου ενώ είσαι πάνω στη σκηνή. Ήταν ένα μάθημα για μένα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Και τον βοήθησα.

Έγινε αυτό και μετά μου έγραψε έναν ρόλο ο Νίκος. Και έτσι συνεργαστήκαμε πάρα πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια. Και αποφασίσαμε να το δείξουμε και στην τηλεόραση» είπε η Ματίνα Νικολάου.