Η Μαριάννα Ντούβλη μιλά πρώτη φορά για την αρπαγή του μωρού της

Η Μαριάννα Ντούβλη μιλά πρώτη φορά για την αρπαγή του μωρού της

Η Μαριάννα Ντούβλη βρέθηκε καλεσμενη στην πρεμιέρα του Όλα Ξεκόλλα. Στο πλατό της εκπομπής, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το οικογενειακό δράμα που αντιμετωπίζει.

Λίγο μετά την υποδοχή της στην εκπομπή ανέφερε «Θέλω να διευκρινίσω πως δεν παίζει ρόλο το πώς ντύνομαι και το ότι βάζω κάποια κοσμήματα. Μέσα μου γνωρίζω το πώς αισθάνομαι για το γεγονός πως το παιδί μου δεν είναι μαζί μου».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαριάννα Ντούβλη έχει καταγγείλει ήδη την αρπαγή του μόλις δυο ετών γιου της από τον πρώην Μεξικανό σύντροφο της.

Διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, πως ο πρώην σύντροφός της είχε γενικότερα εκρήξεις και δεν είχε σταθερό χαρακτήρα. «Εγώ ήθελα γάμο, αυτός ήθελε παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πότε ξεκίνησαν όμως οι αναταραχές μεταξύ τους; «Η κρίση εκδηλώθηκε στους 7-8 μήνες από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας το μωρό. Αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα για να φέρω το μεγάλο γιο μου πίσω, που είχε έρθει στο Μεξικό για διακοπές», εξομολογήθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια φρόντισε να τοποθετηθεί για όλα όσα έγιναν με κάθε λεπτομέρεια:

«Ο πρώην σύντροφός μου, μου είπε ότι ήθελε να μείνει πίσω με το μωρό ώστε ο γιος μας να προλάβει να δει τον παππού του (πατέρα του συντρόφου μου) που πέθαινε και μου είπε “Άφησέ μου το παιδί εδώ”. Ήρθα, λοιπόν, στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο γιο μου και μέχρι το Δεκέμβριο ήμασταν κανονικά μαζί με το σύντροφό μου. Όταν, όμως, του είπα να μου βγάλει το εισιτήριο για να γυρίσω να κάνουμε γιορτές μαζί, εκείνος αρνήθηκε και έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μου».