Η Μαρία Σάκκαρη ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δούλεψαν σκληρά μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες του κόσμου.

Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», η Μαρία μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε την κατάσταση ανάμεσα τους.

Στην αρχή δηλώνει ότι «οι μαμάδες μας γνωρίζονται από όταν ήμουν 15 χρονών. Βέβαια, ήμασταν σε άλλη κατηγορία όταν παίζαμε juniors, οπότε πιο καλά τον γνώρισα στα 16».

Κάνατε μαζί προπονήσεις;

Όχι, γιατί αυτός μεγάλωσε νότια, εγώ βόρεια. Εγώ ήμουν στον όμιλο στο Ζάππειο και ο Στέφανος στη Γλυφάδα. Ούτε στους αγώνες τον έβλεπα, γιατί όπως είπα ήμουν σε άλλη κατηγορία και δύο χρόνια μεγαλύτερη. Ξεκινήσαμε πάλι να κάνουμε παρέα στα 17-18, όταν βρεθήκαμε στα ίδια τουρνουά.

Σήμερα τι σχέση έχετε; Μιλάτε συχνά;

Ναι, μιλάμε συχνά, είμαστε πολύ φίλοι και νομίζω ότι είμαστε και πολύ χαρούμενοι ο ένας για τον άλλον. Είμαστε και οι δυο μας στα τουρνουά, δεν έχουμε και κανέναν άλλον Έλληνα μαζί, οπότε είναι σημαντικό που έχει ο ένας τον άλλον.

Πολλοί λένε ότι είστε ζευγάρι.

Ο καθένας λέει ό,τι θέλει στην Ελλάδα, οπότε τι να πούμες

Αλήθεια τώρα, πώς προέκυψε αυτή η φήμη;

Δεν ξέρω. Ξαφνικά άρχισε νομίζω να λέγεται, επειδή περνάμε χρόνο μαζί.

Δεν ισχύει, λοιπόν;

Εντάξει, υπάρχει μια συμπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ζευγάρι.

Τι τύπος είναι ο Στέφανος; Τι θαυμάζεις σε αυτόν;

Είναι ένα διαφορετικό παιδί. Με την έννοια ότι του αρέσει όλο αυτό με το vlogging, με το YouTube, με τη φωτογραφία. Πράγματα που δεν τα συναντάς συχνά σε αθλητές. Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό παιδί και ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με τη θέλησή του, με την προσπάθεια τη δική του και των γονιών του. ΤΟυ αξίζει που έφτασε τόσο ψηλά.

Σήμερα, έχεις χρόνο για προσωπική ζωή;

Υπάρχει, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις δίπλα σου και τον σωστό άνθρωπο, που να καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι, όχι απαραίτητα σε σχέση, δεν καταλαβαίνουν πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσεις.

Και τώρα, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, δεν έχεις κάποιον τέτοιον άνθρωπο.

Όχι.