Η Μαρία Ραφαέλα στη Σφίγγα

Η Μαρία Ραφαέλα στη Σφίγγα

Η Μαρία Ραφαέλα με αφορμή την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καρδιά μου σ’ ακολούθησα», παρουσιάζει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ένα οδοιπορικό με τραγούδια από όλο το φάσμα του λαϊκού και έντεχνου ρεπερτορίου. Ένα μουσικό ταξίδι στους σπουδαίους μουσικοσυνθέτες και ερμηνευτές όπως οι Γιώργος Ζαμπέτας, Άκης Πάνου, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάριος Τόκας, Γιάννης Σπανός κ.ά.

Ακολουθούν αναφορές σε πιο σύγχρονα ακούσματα και μελωδίες που ολοκληρώνονται με την παρουσίαση των τραγουδιών από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Ιωάννη Γαβρά.

Στη μουσική της πορεία έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με τους Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μιχάλη Δημητριάδη, Μπάμπη Στόκα, και Κώστα Καραφώτη.

Τη Μαρία Ραφαέλα συνοδεύει στο μπουζούκι ο μαέστρος Ιωάννης Γαβράς και την  πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Νίκος Γύρας (κιθάρα), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), και Κοκαβέσης Richard Φώτης (κρουστά), Τάκης Σπυρόπουλος (Τεχνικός ήχου). Επιμέλεια προγράμματος – Ενορχήστρωση: Ιωάννης Γαβράς

Καλεσμένοι της αυτή τη βραδιά θα είναι οι καλλιτέχνες Άκης Δείξιμος και Θοδωρής Κυριακόπουλος.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί