Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τι της είπε ο πνευματικός της πριν την επέμβαση στο κεφάλι

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τι της είπε ο πνευματικός της πριν την επέμβαση στο κεφάλι

Πριν από τέσσερις μήνες περίπου η Maria Menounos διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χειρουργήθηκε στο κεφάλι, την ώρα που η μητέρα της δίνει τη δική της «μάχη» με τον καρκίνο.

Μέσω των social media, η παρουσιάστρια στέλνει με κάθε ευκαιρία μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας, έχοντας αναρρώσει και επιστρέψει στην καθημερινότητά της, δίνει κουράγιο σε όσους το χρειάζονται.

Με τη νέα της ανάρτηση, η Μαρία ράγισε καρδιές, αλλά και αποκάλυψε την ελληνική λέξη που της είπε ο πνευματικός της, λίγο πριν το χειρουργείου.

«Πριν την επέμβαση ο ιερέας μου, έλεγε συνεχώς στα ελληνικά τη λέξη “υπομονή”. Και παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο ακόμη και για τον ίδιο. Αν η ζωή συμβαίνει σε εμάς και όχι για εμάς, εμείς πρέπει να θυμόμαστε ότι η υπομονή είναι σημαντική και ότι δεν θα γίνουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Θα συμβούν όταν πρέπει να συμβούν», αναφέρει και συνεχίζει: «πιθανότατα να μην είσαι έτοιμος όταν έρθει σε εσένα μια ασθένεια. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι έρχεται, όταν πρέπει. Ή δεν συμβαίνει για κάποιους άγνωστους σε εμάς λόγους, που αργότερα όμως θα αποδειχτεί πως έχουν νόημα. Είναι μια σπουδαία υπενθύμιση σε όλους μας να εμπιστευτούμε το Θεό, το σύμπαν, ή όποια δύναμη πιστεύει ο καθένας ό,τι υπάρχει!».