Η Μαρία Κίτσου μιλάει για το θάνατο του πατέρας της και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για το θάνατο του πατέρας της και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Μαρία Κίτσου.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στη οικογένειά της, τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την όρασή της η μητέρα της.

«Η μητέρα μου έχει πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Με ρωτάει τι θα γίνει. Βλέπει ελάχιστα και το πρόβλημα επιδεινώνεται. Έχω και έναν αδερφό που ζει στην Αμερική. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Βλέπει τη σειρά και νιώθει πολύ περήφανος. Έχουμε έναν χρόνο διαφορά.

Δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια μετά την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου διεγνώσθη με τη γνωστή ασθένεια και έφυγε μέσα σε ενάμιση μήνα. Ήταν πολύ ξαφνικό. Τον χάσαμε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε ενάμιση μήνα.

Εγώ φροντίζω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η μητέρα μου πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα και τις μεγάλωσε ο πατέρας τους. Οι ηλικίες που είχαν οι τρεις αδερφές ταιριάζουν με τις ηλικίες των αδερφών της σειράς» τόνισε η Μαρία Κίτσου.