Η Μαρία Ηλιάκη απαντάει πρώτη φορά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από λίγες ημέρες έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και με αυτά που ανέφερε, πολλοί υπέθεσαν πως έχει παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

«Μπορεί να είμαστε και παντρεμένοι και να μην το ξέρετε» είχε πει η παρουσιάστρια.

Η Μαρία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και μεταξύ άλλων απάντησε για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της αλλά και αν τελικά παντρεύτηκε.

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι.

Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά δεν θα το ήξερες;”.

Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία. Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι», είπε η Μαρία Ηλιάκη.