Η Μαρία Αντουλινάκη μιλάει ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Μαρία Αντουλινάκη μιλάει ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη

H Μαρία Αντουλινάκη που υποδύεται την «Αγορίτσα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη δραματική σειρά, για την οικογένεια που δεν απέκτησε, ενώ αποκάλυψε πως δίνει μάχη με την κατάθλιψη.

«Ο Λεωνίδας Κακούρης που κάνει τον άγριο Δούκα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Εγώ στην αρχή πήγα για δύο μέρες γυρίσματα, αλλά στην πορεία έγινε κάθε μέρα. Νομίζω μεγάλωσε ο ρόλος στην πορεία.

Γελάμε πολύ στα γυρίσματα και κάνω την Κάτια Δανδουλάκη να ξεραίνεται στο γέλιο πριν ξεκινήσει το πλάνο. Την επιτυχία της σειράς την είχα καταλάβει πριν πάρω τα σενάρια. Όταν έμαθα την ιστορία και ότι θα είναι εποχής. Έλεγα πόσο θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη σειρά.

Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά. Πρόσφατα πέρασα κατάθλιψη. Πολύ πρόσφατα. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει τελείως. Θέλει πολύ δουλειά αυτό και με τον εαυτό μου.

Δυστυχώς, τα οικονομικά είναι έτσι που δεν μου δίνουν την ευκαιρία να μπορώ να κάνω μια καλή ψυχανάλυση σε έναν καλό γιατρό, αλλά θεωρώ ότι μόνη μου και με τους φίλους μου κυρίως, το έχω δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαι περήφανη γι’ αυτό», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.