Η Μαρία Αντουλινάκη αποκάλυψε τους δύο κρυφούς έρωτες στα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών

Η Μαρία Αντουλινάκη αποκάλυψε τους δύο κρυφούς έρωτες στα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night Show”, βρέθηκε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την “Αγορίτσα” στις Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπάρχουν δύο κρυφοί έρωτες στα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω. Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μη φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε την ώρα του γυρίσματος, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Όταν στη συνέχεια την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν υπάρχει έρωτας ή κάποιο φλερτ ανάμεσα στους ηθοποιούς εκείνη είπε: «Σιγά μη σου πω ονόματα. Αλλά έχει παίξει. Μα καλά, πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα, συνεργείο, ηθοποιοί. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός».