Η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε!

Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλιά, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Μαντώ Γαστεράτου.