Η Μαλού αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της και το χειρουργείο

Η Μαλού αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της και το χειρουργείο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Μαλού που τον Οκτώβριο του 2017 έγινε για πρώτη φορά μαμά, μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από τα 19 της.

«Έχω δισκοκήλη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω άρχισε να με πιάνει η μέση μου, γι’ αυτό γέννησα με ολική νάρκωση. Ανησυχούσα στη σκέψη ότι φέρνω ένα παιδί στον κόσμο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά.

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού έκανα την επέμβαση, γιατί η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω, να δουλέψω, να κάνω πρακτικά πράγματα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Φυσιοθεραπείες, χειροπρακτική, φάρμακα… Μου έμενε μόνο να κάνω το χειρουργείο. Χειρουργήθηκα τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή μου», είπε η Μαλού.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μετά από τον ερχομό του γιου της Κωνσταντίνου – Ricardo, έχει αλλάξει προτεραιότητές και δηλώνει γι αυτό:

«Αλλάζουν οι σκέψεις σου. Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και απέναντι στον εαυτό σου. Ένα παιδί σε γειώνει. Σκέφτομαι συχνά ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, την ψυχική μου υγεία, το σώμα μου, γιατί δεν είμαι μόνη μου πια, έχω ένα παιδί. Παλαιότερα μπορεί να ήμουν σε ένα αμάξι το οποίο πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν με ένοιαζε γιατί δεν σκεφτόμουν τον κίνδυνο. Τώρα όμως μου έχουν βγει τέτοιες φοβίες. Έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να πάθω τίποτα, για το παιδί μου».