Η Μάγδα Τσέγκου περιγράφει τον γολγοθά του Αναστάση Δαφνή στο νοσοκομείο

Η Μάγδα Τσέγκου περιγράφει τον γολγοθά του Αναστάση Δαφνή στο νοσοκομείο

Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από την ζωή το πρωί του Σαββάτου μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία, ο Αναστάσης Δαφνής.

Μάλιστα, ο 30χρονος δημοσιογράφος όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την μητέρα του που δεν έφυγε ποτέ από δίπλα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι στο οποίο δεν έγινε η σωστή θεραπεία.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου καλή φίλη και δασκάλα του Αναστάση.

Η Μάγδα μεταξύ άλλων είπε πως όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι του ο νεαρός δημοσιογράφος και πως μετά βρέθηκε στο νοσοκομείο εν μέσω κορονοϊού. Ενώ αποκάλυψε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα του η μητέρα του κ. Λίτσα αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 5 χρόνια.

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του.Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί» είπε η Μάγδα Τσέγκου.