«Η λέξη που δε λες»: η νέα παραγωγή του Alpha σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη

«Η λέξη που δε λες»: η νέα παραγωγή του Alpha σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης της σειράς το Νησί, ξαναγυρίζει με νέο σήριαλ “Η λέξη που δεν λες”.

Ο Χανιώτης σκηνοθέτης σχεδόν έξι χρόνια μετά το “Νησί”, την τηλεοπτική σειρά του Mega που σημείωσε τεράστια επιτυχία και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο, είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει τη νέα του δουλειά.

Τα γυρίσματα της σειράς  θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου στα Χανιά και θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα  με πληροφορίες, θα είναι μία μεγάλη και ακριβή  παραγωγή που θα μας θυμίζει τα καλά χρόνια. Μάλιστα στελέχη του Alpha πήγαν πρόσφατα στα Χανιά και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον σκηνοθέτη.

Η σειρά, βασίζεται σε Ισραηλινό σήριαλ (The a Word) της Keshet και είναι η ιστορία ενός αυτιστικού παιδιού που μεγαλώνει σε μία επαρχιακή πόλη και δεν έχει πρόσβαση σε νοσοκομεία , ιατρικά κέντρα και την ειδική εξάσκηση που χρειάζεται. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων με φόντο τα Λευκά Όρη.

Το σενάριο είναι της Κατερίνας Γιαννάκου ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Μάξιμος Μουμούρης κα

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει αποσπάσει 22 διεθνή βραβεία για τις μικρού μήκους ταινίες του «Largo» (2001), «Πιλάλα» (2004) και «Σάμουρε» (2005). Το 2007 σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά «Μπαμπά Μην Τρέχεις», το 2011 το ντοκιμαντέρ «Σπιναλόγκα» και από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2011 την επιτυχημένη δραματική σειρά «Το Νησί».