Η Λένα Ζευγαρά αποκαλύπτει τι συνέβη όταν το “Έλα έλα” ξεκίνησε να παίζει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η Λένα Ζευγαρά αποκαλύπτει τι συνέβη όταν το "Έλα έλα" ξεκίνησε να παίζει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η Λένα Ζευγαρά, που έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι «Έλα έλα» που «παίζει» καθημερινά ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού της, ενώ αποκάλυψε και τι συνέβη τη μέρα που το hit της, έπαιξε στην εκπομπή του παρουσιαστή.

«Όσον αφορά το “Έλα έλα”, θέλω να σου πω ότι δεν είναι δική μου η πρώτη εκτέλεση αλλά του Βαγγέλη Ζάρα, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Τζένης Τσιτσικοπούλου. Πήραμε την άδεια, μίλησα και με τον Βαγγέλη και έτσι το κυκλοφορήσαμε» είπε η Λένα Ζευγαρά.

Όσο για το τι συνέβη και πως αντέδρασε η ίδια όταν είδε τον Νίκο Μουτσινά να χορεύει μαζί με τη Ματίνα Νικολάου την επιτυχία της, ανέφερε:

«Δεν είδα την πρώτη εκπομπή. Πιστεύω ότι αν την έβλεπα, θα πάθαινα σοκ. Μου το είπαν. Ξαφνικά το Instagram μου πήρε φωτιά. Μου έστελναν μηνύματα οι followers. “Μπες και δες τον Μουτσινά τι έχει κάνει. Πρέπει να του στήσεις άγαλμα”. Λατρεύω τον Νίκο και τον ευχαριστώ από καρδιάς».