Η Κim Kardashian αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει

Η Κim Kardashian αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει

H Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Late Late Show του James Corden και στην ενότητα Spill Your Guts or Fill Your Guts όπου οι καλεσμένοι καλούνται να φάνε κάτι ακατάλληλο ή να απαντήσουν σε μια προσωπική ερώτηση η Kim επέλεξε να μιλήσει για τις αδερφές τις και την αίσθηση του στυλ τους.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του show James Corden να κατατάξει τις γυναίκες της οικογένειας με βάση το στυλ τους, παραδέχτηκε ποια αδερφή της πιστεύει πως είναι η πιο καλοντυμένη και ποια όχι.

Η Kim απάντησε με ευκολία στη ερώτηση λέγοντας πως η Kendall Jenner διαθέτει το πιο καλό γούστο από τις υπόλοιπες, ενώ δεύτερη στο στυλ τοποθετεί την μητέρα της Kris Jenner, μετά ακολουθεί η Kylie Jenner και η Kourtney Kardashian, ενώ τελευταία τερματίζει η Khloe για την οποία σχολίασε “Θα με σκοτώσει, συγνώμη”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται έτσι για το στυλ της αδερφής της, μάλιστα πρόσφατα τη σύγκρινε με την ίδια και τα outfit που επέλεγε να φορέσει στο παρελθόν και σκέφτεται πως είναι trendy αλλά όχι τόσο επιτυχημένα.