Η κόρη του Bruce Lee ξεσπά κατά του Ταραντίνο και της ταινίας του Once Upon A Time In Hollywood

Η κόρη του Bruce Lee ξεσπά κατά του Ταραντίνο και της ταινίας του Once Upon A Time In Hollywood

Στο The Wrap μίλησε η κόρη του Bruce Lee και μεταξύ άλλων δήλωσε πόσο απογοητευμένη είναι με την νέα ταινία του Quentin Tarantino «Once Upon A Time In Hollywood» και με τον τρόπο που ο πατέρας της προβάλλεται σε αυτή.

Μάλιστα, η Lee αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη σκηνή στην οποία o Bruce Lee (τον οποίο υποδύεται ο Mike Moh) προκαλεί τον Cliff Bouth (Brad Pitt) σε αναμέτρηση η οποία καταλήγει σε ισοπαλία και όπως δήλωσε η κόρη του «Παρουσιάζεται ως αλαζόνας … που καυχιέται».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό της ταινίας και το γεγονός ότι οι δύο χαρακτήρες είναι αντιήρωες και ότι η σκηνή θέλει να δείξει τι θα μπορούσε να συμβεί, όπως καταλαβαίνω και το γεγονός ότι η ταινία καταγράφει μία εποχή με πολύ περισσότερο ρατσισμό και αποκλεισμό. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι στόχος ήταν να δείξουν πώς ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Brad Pitt μπορούσε να νικήσει τον Bruce Lee.

Όμως δεν θα έπρεπε να τον μεταχειριστούν όπως έκανε το ‘λευκό’ Hollywood όσο ο πατέρας μου ήταν στη ζωή.Ήταν πραγματικά άβολο να κάθομαι στον κινηματογράφο και να ακούω τους ανθρώπους να γελούν με τον πατέρα μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ποιος ήταν ο Bruce Lee ως άνθρωπος και πώς έζησε τη ζωή του»

To Page Six προσπάθησε να επικοινωνήσει με εκπρόσωπο του Quentin Tarantino όμως δεν απάντησε.